Tjänster vi erbjuder

I en av de svåraste stunder följer vi Er hela vägen och hjälper Er att planera just den personliga begravning Ni önskar.

 

Personligt möte

Vi träffas för ett personligt möte på vårt kontor i Dala-Järna eller hembesök, om så önskas. Vi har även ett kontor i Björbo och en möteslokal i Dala-Floda.

Vi kan också, om ni önskar, ha möte med er helt digitalt, vilket gör det praktiskt och lätt om avstånden till anhöriga är stora.

Vi är verksamma i hela Dalarna men även i övriga landet. Tillsammans går vi igenom de praktiska detaljerna inför begravningen, på det sätt som passar er.

 

Begravning och olika begravningsformer

Jordbegravning, kremationsbegravning, ceremoni med urna, borgerlig begravning, eller direktkremation. Oavsett vad ni önskar för begravningssätt, så hjälper vi er att planera och genomföra den allt efter era önskemål.

Byråns representant finns alltid med under begravningsdagen. Vi är på plats i god tid för att ställa allt i ordning innan begravningsgudstjänsten.

 

Minnesstund

Vi är lyhörda för era önskemål och vi samarbetar med lokala bagerier, caféer och restauranger. Vi arrangerar allt från enklare förtäring till hela menyer. Allt enligt era önskemål.

 

Blommor

Vi har ett nära samarbete med duktiga florister som arrangerar alla buketter, kistdekorationer, kransar och blommor som vi i samråd med er väljer ut.

Är du gäst på begravning så kontaktar du själv någon av våra samarbetspartners:

Dalablomman i Dala-Järna tel 072-2412882 eller hemsidan www.dalablomman.se

Gundhes Blommor i Insjön och Leksand tel 0247-40032 eller hemsidan www.gundhes.se

Begravningsbanden som vi beställer till blomsterdekorationerna finns i många färger och textas för hand av en atelje i Göteborg som grundades 1916 av konstnären Arvid Carlson. 

 

Solister och musiker

Vi har ett brett samarbete med lokala solister och musiker med stor musikalisk bredd och erfarenhet för att få begravningen så personlig som ni önskar.

 

Bouppteckning

Vi förmedlar professionell hjälp med bouppteckning och testamenten.

 

Gravsten / Gravkors i gjutjärn

Vår samarbetspartner med gravstenar är Malungs Gravör med lång erfarenhet av nyproduktion, rengöring, dubbning samt textkomplettering, se hemsidan www.malungsgravor.com.

Gravkors i gjutjärn görs av Gustaf Altin Dala-Järna se hemsidan www.gustafaltin.se.